Neroli

Este o esență prețioasă cu miros floral suav, foarte apreciat în parfumerie. În aplicații cosmetice este folosită datorită proprietăților de tonifiere și antirid, iar în aromaterapie pentru detensionare și revitalizare. Extras din florile de portocal amar, uleiul de Neroli conferă beneficii atât pielii cât și simțurilor.

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare