Acid lactic

Acid lactic = lactic acid se formează prin fermentarea bacteriilor găsite în fructe, legume sau lapte. Aparține așa-numiților acizi AHA și este, de asemenea, produs pe cale sintetică.

În cosmetică se folosesc:

  • pentru abilitățile sale de exfoliere (dizolvă substanțele care țin împreună celulele moarte ale pielii, dezvăluind astfel un strat de piele cu aspect mai moale și mai tânăr).
  • reduce primele semne ale îmbătrânirii precum ridurile și petele pigmentare și unifică nuanța pielii
  • ajustează pH-ul produsului, pielii și părului
  • are efecte hidratante si de hidratare.

 

Convertor

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare