Cocos

Miros: Tropical, fructat, nuci, notă dulce, cu subtonuri de vanilie și lăptoase.

Ulei de cocos în cosmetică:

  • pentru corp - absorbit perfect. Are efecte antiinflamatorii. Tratează erupțiile cutanate și eczemele și ajută la vindecarea cicatricilor. Funcționează ca un antibiotic natural (viruși, drojdii).
  • pentru fata – este potrivit pentru demachierea fetei, este folosit si ca balsam natural 
  • îngrijire după soare - calmează pielea
  • pentru păr - ca tratament pentru părul fragil și dezordonat

Nuca de cocos este un tip de fruct. Crește pe copaci de cocos, mai ales la tropice. Apa de cocos nu trebuie confundată cu laptele de cocos. Laptele de cocos se obtine prin presarea pulpei iar apa de cocos se afla in mod natural in interiorul cavitatii. În prezent, este una dintre cele mai mari semințe din lume. Din punct de vedere botanic, fructul copacului de cocos este un fruct de sâmbure, nu o nucă.

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare