Ulei de jojoba

Este un ulei obținut prin presarea miezurilor albe de simondsia chinezească sau de jojoba chinezească, altfel cunoscută și sub denumirea de nucă de deșert.

În cosmetică: cel mai adesea cunoscut pentru vindecarea eficientă a cicatricilor și catifelarea pielii.

Contine o cantitate mare de vitamina E, care ajuta la protejarea celulelor pielii si este antiinflamator, ajuta semnificativ la regenerarea pielii si combate petele pigmentare. Uleiul de jojoba este folosit în îngrijirea tenului uscat, care poate hidrata în profunzime, catifela și îngriji pielea grasă, deoarece este perfect absorbabil și nu lasă o peliculă grasă pe piele. Uleiul se foloseste și pentru îngrijirea părului.

Convertor

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare