Ulei de ricin

Este un ulei din semințele de ricin (Ricinus communis). A fost folosit în scopuri cosmetice în Egiptul antic.

-folosit pentru par, piele, acnee, celulita, vergeturi, negi, unghii, barba, cicatrici, pete pigmentare, arsuri solare, contine o cantitate mare de antioxidanti (ex. vitamina E), acizi grasi, minerale, proteine ​​si alte substante, datorita care are puternice efecte regenerative și hidratante

Combate intens semnele îmbătrânirii pielii și netezește ridurile fine. Hidratează profund, blochează umiditatea în piele și previne uscarea acesteia.

Convertor

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare